Pulpă de miel cu legume și sos de mentă

5.0 1 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porții

Składniki

Miel
  • rozmarin, proaspăt doar frunzele
    3 fire
  • pulpă de miel, cu os
    1500 - 2000 g
  • căței de usturoi felii
    2
  • ulei vegetal pentru uns
  • sare după gust
  • piper negru măcinat după gust
Sos de mentă
  • frunze de mentă proaspătă
    20 g
  • oțet din cidru de mere
    130 g
  • zahăr extrafin
    50 g
Legume
  • apă
    500 g
  • concentrat pastă de legume
    1 linguriță
    1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
  • cartofi descojiți, jumătăți sau sferturi dacă sunt mari
    800 g
  • dovleac plăcintar descojit, cuburi (2 cm)
    600 g
  • mazăre dulce păstăi
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 37 g
Kalorie 2614 kJ / 624 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...