Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pandișpan
- 150 g unt nesărat, moale, plus pentru uns
- 150 g zahăr extrafin
- 100 g marmeladă de portocale de Sevilla, tăiată gros
- 150 g făină cu agent de creștere
- 3 ouă mijlocii (53-63 g)
- 1 portocală, tăiată felii (3 mm)
Glazura
- 50 g marmeladă de portocale de Sevilla
- 40 g zeamă de portocală
- Wartości odżywcze
- na 1 felie
- Kalorie
- 1035 kJ / 247 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tort Caprese
55 Min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40 Min
Biscuiți digestivi cu ciocolată
1h 10min
Cremă de portocale de Sevilla
15 Min
Biscuiți cu susan
1h 25min
Portocale în sirop de cuișoare
35 Min
Batoane congelate, cu unt de arahide și ciocolată
1h 30min
Bundt de turtă dulce
1 Std. 40 Min
Spumă de ananas
Brak ocen
Batoane de cereale cu amestec de nuci
2h 30min
Prăjitură de fasole și ciocolată cu glazură de cocos
2h 15min
Milkshake cu mere și înghețată
30 Min