Urządzenia i Akcesoria
Aglio e Olio für Spaghetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 Portionen
Składniki
-
1 - 2 TL Pul Biber, (Chiliflocken)frische Chilischoten entkernt1 - 2
-
glatte Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Knoblauchzehen (2-3 Knollen)100 g
-
Olivenöl extra vergine500 g
-
Salz2 TL
-
Zitronensaft nach Geschmack100 - 130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Aglio e Olio
10 min
Tagliatelle mit Pilzen
1 godz.
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Pasta all´arrabiata
30 min
Knoblauchöl mit Chili
5 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Parmesan-Pasta
30 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min