Aglio e Olio für Spaghetti

Aglio e Olio für Spaghetti

3.4 604 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 Portionen

Składniki

  • frische Chilischoten entkernt
    1 - 2
    1 - 2 TL Pul Biber, (Chiliflocken)
  • glatte Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Knoblauchzehen (2-3 Knollen)
    100 g
  • Olivenöl extra vergine
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Zitronensaft nach Geschmack
    100 - 130 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 1 g
Kalorie 1607 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 42 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...