Aglio e Olio
TM6 TM5

Aglio e Olio

3.8 (197 ocen)

Składniki

  • 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken
  • ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
  • 100 g Knoblauchzehen (2-3 Knollen)
  • 500 g Olivenöl
  • 2 TL Salz
  • 100 g Zitronensaft

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
19281 kJ / 4603 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
500 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy