Aglio e Olio

Aglio e Olio

3.8 226 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas

Składniki

  • rote Chilischoten, frisch entkernt, in Stücken
    1 - 2
  • Blattpetersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Knoblauchzehen (2-3 Knollen)
    100 g
  • Olivenöl
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Zitronensaft
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 7 g
Kalorie 19281 kJ / 4603 kcal
Tłuszcz 500 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...