Urządzenia i Akcesoria
番薯菜包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 块
Składniki
-
胡萝卜 切块100 克
-
干香菇 泡软,切块10 朵
-
油30 克
-
笋 切丁,先以滾水汆烫去除涩味600 克
-
猪肉肉糜150 克
-
酱油1 汤匙
-
麻油¼ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水1000 克
-
番薯 切块600 克
-
番薯粉300 克
-
糖30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
2.649 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
2.058 g
Błonnik
1.737 g
Węglowodany
25.38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny