Urządzenia i Akcesoria
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1750.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1525 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Celebration of Colours
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
Crème brûlée op Portugese wijze
Brak ocen
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Brak ocen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen
Volkorenbrood
Brak ocen
Rijstschotel met appelen
Brak ocen
Mokka-pompoen frappuccino
20 min