Urządzenia i Akcesoria
Birnencreme
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 Portionen
Składniki
-
Birnen (800 g)1 Dose
-
Gelatine weiß10 Blätter
-
Mascarpone250 g
-
Naturjoghurt400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Birnendicksaft200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
844 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birnen-Parfait
6 godz.
Erdbeermousse
4 godz. 15 min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 min
Quark-Mousse
5 godz.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Karamellpudding
3 godz.
Cassata-Creme
20 min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Caipirinha-Creme
3 godz. 30 min
Engelsspeise
30 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 godz. 20 min
Cappuccino-Traum
3 godz. 30 min