
Urządzenia i Akcesoria
Arbuz w czekoladzie na patyku
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
20 sztuk
Składniki
-
½ arbuza (ok. 1500 g)
-
350 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
30 g oleju kokosowego
-
maliny, liofilizowane pokruszone, do dekoracji (ok. 15 g, opcjonalnie, patrz wskazówka)
-
ciastka Oreo® pokruszone, do dekoracji (ok. 70 g, opcjonalnie, patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
151.5 kcal /
633.7 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
4.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DZIEŃ DZIECKA
10 Przepisów
Polska
Polska