Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
296 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
660.4 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Hamburgers
30 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Kreem-B-Tween
14 godz.
Floating islands
40 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Steak tartare
10 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min