Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
296 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
660.4 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Triple chocolate muffins
20 min
Mee Soto
1 godz. 10 min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1 godz. 30 min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30 min
Paneer tikka pizza
2 godz.
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.