Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
296 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
660.4 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Orange sponge cake
1 godz.
Mojito
Brak ocen
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Whipped Kahlua® coffee
5 min
Number Cake
2 godz.
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
High Protein Egg Bake
20 min