Urządzenia i Akcesoria
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Kefir Parsley Dressing
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh3 sprigs
-
ripe avocado cut into pieces85 g
-
kefir140 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon), freshly squeezed30 g
-
sea salt to taste
-
black pepper, ground to taste
Steamed Vegetables
-
water570 g
-
cauliflower broken into florets450 g
-
spring carrots cut in half lengthwise340 g
-
green beans, fresh trimmed200 g
-
microgreens to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1098.3 kJ /
262.5 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Rise Basic Bread
45 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
BBQ Seasoning
Brak ocen
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Boiled Noodles
Brak ocen
Brown rice
50 min