
Urządzenia i Akcesoria
Massa com pesto de espargos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços200 g
-
espargos verdes frescos15
-
água1500 g
-
azeite60 g
-
sal2 ½ c. chá de
-
massa tipo fettuccine250 g
-
pinhões100 g
-
folhas de espinafres baby40 g
-
dentes de alho2
-
limão só o sumo½
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
747.4 kcal /
3127 kJ
Białko
31.2 g
Tłuszcz
45.9 g
Węglowodany
55.4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Sód
2172.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
45 min
35 min
1 godz.
35 min
2 godz. 35 min
1 godz. 10 min
40 min
40 min
30 min
35 min
30 min
40 min