Massa com pesto de espargos

Massa com pesto de espargos

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    200 g
  • espargos verdes frescos
    15
  • água
    1500 g
  • azeite
    60 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • massa tipo fettuccine
    250 g
  • pinhões
    100 g
  • folhas de espinafres baby
    40 g
  • dentes de alho
    2
  • limão só o sumo
    ½

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 747.4 kcal / 3127 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 45.9 g
Węglowodany 55.4 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Sód 2172.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie