Paprika-Schafskäse-Dip

Paprika-Schafskäse-Dip

4.5 2.8K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • rote Paprika (150 g), in Stücken
    1
  • Feta in Stücken
    200 g
  • Frischkäse
    200 g
  • Basilikum abgezupft
    2 Stängel
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 7 g
Kalorie 687 kJ / 164 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...