![Paprika-Schafskäse-Dip Paprika-Schafskäse-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB7813C3-A948-4E8D-90CA-352CC59A7D51/Derivates/2A011176-0853-412D-8BAC-F19EDAA16DF8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.7 g