
Urządzenia i Akcesoria
Paprika-Schafskäse-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
rote Paprika (150 g), in Stücken1
-
Feta in Stücken200 g
-
Frischkäse200 g
-
Basilikum abgezupft2 Stängel
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
164 kcal /
687 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 4/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy