Urządzenia i Akcesoria
Kräuterquark
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Dill abgezupft6 Stängel
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
-
Magerquark250 g
-
Doppelrahm-Frischkäse200 g
-
Mineralwasser60 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Öl (opcjonalnie)1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
913 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gurkensalat mit Dill-Rahm-Dressing
20 min
Kräuter-Vinaigrette
15 min
Kräuterbutter
5 min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10 min
Französischer Kräuterfrischkäse
48 godz.
Joghurt-Kresse-Dip
10 min
Feldsalat mit Möhrendressing
10 min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Sahne-Dill-Dressing
5 min
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1 godz. 45 min
Möhren-Erbsen-Gemüse
35 min
Rotkohlsalat
2 godz. 20 min