Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 250 g Magerquark
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 60 g Mineralwasser
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL Öl (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 913 kJ / 218 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräuter-Vinaigrette
15 dk
Möhren-Erbsen-Gemüse
35 Min
Feldsalat mit Möhrendressing
10min
Joghurt-Kresse-Dip
10min
Sahne-Dill-Dressing
5min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min
Gurkensalat mit Dill-Rahm-Dressing
20 dk
Petersilien-Knoblauch-Dressing
10min
Senf-Joghurt-Dressing
10min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Griechischer Bauernsalat
20 dk