Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Knoblauch-Butter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Limette 2 Streifen Schale dünn abgeschält und 20 g Saft ausgepresst1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Chilischote entkernt½
-
Knoblauchzehen5
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft120 g
-
Tomatenmark1 TL
-
Senf1 TL
-
Salz1 TL
-
Butter weich, in Stücken250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1111 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbecue
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomatenbutter
5 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Avocado-Kräuter-Butter
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Schafskäse-Creme
5 min
Zwiebelbutter
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min
Dip Dip Hurra
10 min