Tomaten-Knoblauch-Butter

Tomaten-Knoblauch-Butter

4.8 1.9K ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen

Składniki

  • Limette 2 Streifen Schale dünn abgeschält und 20 g Saft ausgepresst
    1
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Chilischote entkernt
    ½
  • Knoblauchzehen
    5
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    120 g
  • Tomatenmark
    1 TL
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Butter weich, in Stücken
    250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 265 kcal / 1111 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...