Rucola-Tomaten-Dip

4.6 4.4K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen

Składniki

  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    80 g
  • Rucola halbiert
    40 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Frischkäse
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 726 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...