Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie pyz z mięsem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 porcje
Składniki
-
1500 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
450 g pyz z mięsem, mrożonych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1420.5 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1149.8 kJ /
274.8 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Makaron z marchewki w sosie pomidorowym z oliwkami
20 min
Makaron z soczewicy z pieczonymi warzywami i tahini
30 min
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1 godz. 20 min
Deser lodowy Chai latte
15 godz.
Borówki pod kruszonką
50 min
Tarte buraczki do słoików (TM5)
2 godz. 30 min
Salsa Verde
15 min
Ciasto jubileuszowe
2 godz. 30 min
Czekoladowa tarta ze spiralizowaną gruszką (TM5)
1 godz. 15 min
Kurczak w sosie pomidorowo-cebulowym
1 godz. 35 min
Makowiec na biszkopcie
2 godz. 15 min
Jajecznica na parze
15 min