Gotowanie pyz z mięsem

3.0 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 porcje

Składniki

  • 1500 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 450 g pyz z mięsem, mrożonych

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 1420.5 mg
Białko 13.8 g
Kalorie 1149.8 kJ / 274.8 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...