Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie pyz z mięsem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 porcje
Składniki
-
1500 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
450 g pyz z mięsem, mrożonych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1420.5 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1149.8 kJ /
274.8 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Makaroniki truskawkowe
2 godz. 30 min
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Zupa z brokułów i edamame z gorgozolą; Łosoś z warzywami i sosem koperkowym
1 godz. 45 min
Spiralizowana dynia z białą kiełbasą, gorgonzolą i orzechami (TM5)
25 min
Biało-czerwony deser
7 godz.
Malezyjska zupa jarzynowa, ryż z kurczakiem, wytrawny pudding jajeczny
55 min
Sernik baskijski z matchą
10 godz. 15 min
Różowe gofry z kremem i owocami
30 min
Bułki na parze
2 godz.
Waniliowe pierogi leniwe z sosem owocowym
1 godz.
Płynące ciastka czekoladowe z palonym masłem
1 godz. 40 min