
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto „ser” na prima aprilis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 porcji
Składniki
-
500 g wody
-
2 opakowania galaretki cytrynowej, w proszku, słodzonej (ok. 70 g każde)
-
2 opakowania galaretki pomarańczowej, w proszku, słodzonej (ok. 70 g każde)
-
400 g mango, bardzo dojrzałego bez pestek, pokrojonego na kawałki (ok. 2 szt., patrz wskazówka i wariant)
-
900 g jogurtu greckiego schłodzonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
155.5 kcal /
650.5 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
32.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
89.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER I/2023
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Twarogowe ciastka „wąsy” na patyczku
3 godz.
Ptysiowa piramida z kremem pomarańczowym (Croquembouche)
14 godz.
Jogurtowe galaretki wielkanocne
6 godz. 30 min
Czekoladki adwentowe
2 godz. 15 min
Odwracany pudding z gruszkami i orzechami (TM6)
2 godz. 15 min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM6)
6 godz. 10 min
Ciasteczka Pink Kiss
1 godz. 20 min
Wielkanocne gniazdka czekoladowe
1 godz. 30 min
Trufle nietoperze z dynią
2 godz. 30 min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 godz. 20 min
Marchewki w jadalnej ziemi
1 godz. 50 min
Lody miętowe z czekoladą
8 godz. 30 min