洋葱牛肉球

洋葱牛肉球

2.3 3 rating
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    500 克
  • 土豆 去皮切块
    450 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 黄油
    20 克
  • 牛肉肉糜
    200 克
  • 洋葱 切末
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 面粉
    200 克
  • 蛋液
    适量
  • 面包糠
    适量
  • 油炸用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 89.1 mg
Białko 13.4 g
Kalorie 1122 kJ / 268.2 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 41.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...