Urządzenia i Akcesoria
洋葱牛肉球
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
土豆 去皮切块450 克
-
蒜头3 瓣
-
黄油20 克
-
牛肉肉糜200 克
-
洋葱 切末80 克
-
盐½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
面粉200 克
-
蛋液适量
-
面包糠适量
-
油 油炸用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
89.1 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1122 kJ /
268.2 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny