Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de crème à fouetter, 33% à 35 % de m.g.
- 60 g de sucre
-
10
g de pâte de vanille
lub 10 g d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 9752.9 kJ / 2331 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 78.1 g
- Tłuszcz
- 222 g
- Tłuszcz nasycony
- 138 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 229.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 min
Guacamole
5 Min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 min
Crème fouettée
10 min
Gâteau renversé à l’ananas
1hod. 15min
Œufs farcis
55min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Tarte au sucre
45min
Mayonnaise bistro
5 Min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1hod.
Pâte à tarte traditionnelle
15min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min