Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de crème à fouetter, 33% à 35 % de m.g.
- 60 g de sucre
-
10
g de pâte de vanille
lub 10 g d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 9752.9 kJ / 2331 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 78.1 g
- Tłuszcz
- 222 g
- Tłuszcz nasycony
- 138 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 229.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de chou
10 min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Mousse au chocolat et à la framboise
10 min
Guacamole
5min
Purée de pommes de terre classique
50min
Shortcake canadien aux fraises
30min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Petits gâteaux à la vanille
1h 10min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min
Pâte à tarte traditionnelle
15min
Crème glacée à la mangue
2h 20 min