Urządzenia i Akcesoria
Chocolat fondu sans allergènes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
18 portion
Składniki
-
225 g de pépites de chocolat noir sans produits laitiers
-
2 c. à thé d'huile de noix de coco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
344.9 kJ /
82.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Collations sans allergènes
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Salade de quinoa avec vinaigrette aux fraises
25 min
Thé miel-agrumes-menthe
20 min
Sauce à pizza
35 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 min
Guacamole
5 min
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1 godz. 10 min