Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
black pepper, ground divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
shallots halved60 g
-
tarragon, fresh leaves only1 - 2 sprigs
-
white wine, dry60 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)1 tbsp
-
egg yolks4
-
water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1130.4 mg
Białko
71 g
Kalorie
4956.8 kJ /
1184.7 kcal
Tłuszcz
95.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
48.6 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 Std.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 Std. 20 Min
Oven Baked Vegetable Chips
Keine Bewertungen
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Boiled Eggs
20 Min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Warm wasabi potato salad
30 Min