Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 795 g pork shoulder, boneless, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 115 g onions, sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
- 1 sprig rosemary, fresh
- 225 g water
- 170 g cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 510 g barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- black pepper, ground, to season, to taste
- green lettuce leaf, to serve
- 6 hamburger buns
- red onion, sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Shredded Lettuce
10min
CA Digital Flipbook #1
2h
Vanilla Bean Syrup
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Boiled Egg Mode
20 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Pulled pork burgers
4h 20min
Pulled pork burger
5h