Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
all purpose white flour30 g
-
garlic cloves3
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
turmeric, dried, ground⅛ tsp
-
chicken stock680 g
-
lemon juice30 g
-
honey15 g
-
rice, white, long-grain170 g
-
lemon sliced (1 cm rounds)1
-
chicken thigh, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
parsley, fresh to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.9 mg
Białko
36 g
Kalorie
2398.2 kJ /
573.2 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Peach and custard cream muffins
50 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Vegan Cocktail Sauce
5 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Chicken adobo
30 min
Caribbean Wraps
50 min
Traditional minestrone
45 min