Cuchaule (Pane allo zafferano)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • di zucchero
    70 g
  • di burro in Stücken
    50 g
  • di miele
    1 cucchiaino
  • di latte
    300 g
  • di zafferano in polvere (190 mg)
    1 bustina
  • di lievito fresco (30 g), sbriciolato
    ½ cubetto
    1 bustina di lievito secco, (7 g)
  • di farina
    500 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • uovo sbattuto, per spennellare
    1

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 334 kcal / 1399 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie