Urządzenia i Akcesoria
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette
Składniki
-
70 g di zucchero
-
50 g di burro in Stücken
-
1 cucchiaino di miele
-
300 g di latte
-
1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
-
500 g di farina
-
½ cucchiaino di sale
-
1 uovo sbattuto, per spennellare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
9 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sciroppo Chai
35 min
Brownies sprint
25 min
Salsa Rouille
Brak ocen
Cupcake alle carote
Brak ocen
Biscotti al tiramisù
1 godz. 30 min
Macarons al pistacchio
Brak ocen
Pasta tikka
1 godz.
Pad thai con pollo
20 min
Knöpfli
50 min
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Brak ocen
Gulash di patate
1 godz.
Torta di carote
1 godz. 10 min