Urządzenia i Akcesoria
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette
Składniki
-
di zucchero70 g
-
di burro in Stücken50 g
-
di miele1 cucchiaino
-
di latte300 g
-
di zafferano in polvere (190 mg)1 bustina
-
di lievito fresco (30 g), sbriciolato½ cubetto
-
di farina500 g
-
di sale½ cucchiaino
-
uovo sbattuto, per spennellare1
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
334 kcal /
1399 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
5 godz.
3 godz. 45 min
2 godz.
2 godz. 20 min
1 godz. 45 min
3 godz.