Urządzenia i Akcesoria
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette
Składniki
-
70 g di zucchero
-
50 g di burro in Stücken
-
1 cucchiaino di miele
-
300 g di latte
-
1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
-
500 g di farina
-
½ cucchiaino di sale
-
1 uovo sbattuto, per spennellare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
9 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta cremosa pollo e broccoli
30 min
One-pot pasta alla greca
30 min
Chili con carne
40 min
Pane naan con cipolle e cumino
1 godz. 30 min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 godz.
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1 godz.
Fagottini di carne
3 godz.
Torta salata con pollo e pere
Brak ocen
Brownies alle noci
50 min
Crostata di formaggio Gruviera
50 min
Chicken Teriyaki
45 min
Zuppa di arance e zucca
35 min