Urządzenia i Akcesoria
Salted Egg Yolk Custard Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz.
25 pieces
Składniki
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
320.7 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
555.6 kJ /
132.8 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nessuna valutazione
Persimmon fruity dream
10min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Pawpaw smoothie
10min
Lime sherbet
4h 15min
German Cookies
1h 10min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Lollipops
40min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Soy milk and Mantou buns
6h