Œufs croustillants et chou

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • de chapelure de panko
    150 g
  • d'eau
    1000 g
  • œufs à température ambiante
    6
  • d'huile végétale pour la friture
  • de chou blanc finement haché
    200 g
  • de sauce teriyaki avec sésame
    6 c. à soupe
  • piment rouge frais en fines tranches, pour le service
    1
  • de coriandre fraîche hachée, pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 197.8 kcal / 827.6 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 23.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 821.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie