Urządzenia i Akcesoria
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for frying and 1 tsp for seasoning80 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves only8 sprigs
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
French cut lamb racks800 g
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)800 g
-
fresh milk250 g
-
cooking cream100 g
-
salt plus extra for seasoning3 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh oregano leaves only2 stalks
-
fresh parsley leaves only2 stalks
-
eggplants cut in cubes (approx. 1.5 cm)200 g
-
zucchinis cut in cubes (approx. 1.5 cm)200 g
-
yellow capsicums cut in pieces (approx. 1.5 cm)150 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 1.5 cm)150 g
-
yellow onions cut in pieces (approx. 1.5 cm)100 g
-
white wine70 g
-
water150 g
-
tomato purée20 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock powder1 tsp
-
French beans ends cut off500 g
-
1 tsp dried rosemaryfresh rosemary2 sprigs
-
tomatoes cut in cubes (approx. 1.5 cm)200 g
-
fresh basil leaves chopped1 tbsp
-
butter plus extra for greasing1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.2 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
4100.5 kJ /
980.1 kcal
Tłuszcz
70.6 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Croissants
16 godz.
Sour Cream and Chives Pizza Dough
30 min
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8 godz. 15 min
Zachary Daiquiri
20 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Cranberry Vodka Zombie Brains
5 min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min