Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filety ze pstruha, s kůží, (140 gramů každý)
- 4 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 40 gramů olivového oleje
- 8 lístků máty čerstvé
- 1 citrón
- 600 gramů cukety
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 300 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1135 kJ / 274 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Kuřecí plátky s cuketou
50 Min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Ryba po řecku
35min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h