Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů vody
- 200 gramů šunky, na kousky
- 200 gramů slaniny, prorostlé, na kousky
- 200 gramů kuřecích jater, očištěných a osušených
- 50 gramů cibule, napůl
- 25 gramů petržele, kořenu
- 25 gramů celeru
- 2 stroužky česneku
- 2 kusy nového koření
- máslo, na vymazání formy
- strouhanka, na vysypání formy
- 50 gramů rohlíku nebo housky, předem namočené ve vodě a vymačkané
- 3 vejce
- 20 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ½ - 1 čajová lžička nastrouhaného muškátového oříšku
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ředkvičková omáčka s křenem
Brak ocen
Dršťková polévka
1 Std.
Tvarůžkové kuličky
25min
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min
Karlovarské knedlíky
50 Min
Játrová rýže
35 Min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Škvarková pomazánka
5min
Paštika z kachních jater
45 Min