Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů divoké rýže
- 800 gramů vody
- 1 polévková lžíce oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 150 gramů šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvého tymiánu, plus navíc na ozdobu
- 50 gramů másla, na kousky
- 350 gramů čerstvých hub, na čtvrtky
- 100 gramů bílého vína
- 700 gramů kuřecích stehen, s kůží a kostí, přepůlených
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub ½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 20 gramů hladké mouky
- 80 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 4009.3 kJ / 958.3 kcal
- Białko
- 45.8 g
- Węglowodany
- 76.3 g
- Tłuszcz
- 52.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1049.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2 Std.
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami
1h
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1 Std. 30 Min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Kuřecí noky do polévky
1h 20min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min
Koprová omáčka
20min