Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Capsicums
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onion cut in halves50 g
-
fresh parsley (leaves and part of the stem)3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
beef tenderloin500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
55 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Macaroni carbonara
30 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min
Filo chicken pie
45 min