Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Capsicums
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onion cut in halves50 g
-
fresh parsley (leaves and part of the stem)3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
beef tenderloin500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Tempura vegetables
30 min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Macaroni carbonara
30 min