Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Capsicums
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onion cut in halves50 g
-
fresh parsley (leaves and part of the stem)3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red capsicums cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
beef tenderloin500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Pad Thai
1 godz.
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Browned chicken mince
20 min
Browned pork mince
20 min
Barley malt powder
97 godz. 40 min
Breakfast burritos
45 min
Pistachio and chocolate kataifi slice
12 godz. 45 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min