Urządzenia i Akcesoria
Korean Fried Chicken Wings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour (starch)20 g
-
baking powder1 tsp
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken wings halved at joints1000 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
light brown sugar50 g
-
white rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
gochujang (Korean chilli paste) adjust to taste30 - 50 g
-
tomato ketchup30 g
-
light soy sauce15 g
-
sesame oil15 g
-
cooking oil to deep fry
-
toasted sesame seeds to sprinkle1 tbsp
-
spring onions chopped, to sprinkle2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2118.4 mg
Białko
48.6 g
Kalorie
3120.9 kJ /
745.9 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Fruit Ice Cream
5 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Mantao
1 godz.
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Ayam Paprik
30 min