Urządzenia i Akcesoria
Chicken casserole with saffron and orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions
Składniki
-
orange preferably organic, zest and juice only1
-
ground coriander1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
chicken (1 whole chicken, see tip)650 g
-
courgettes cut into slices200 g
-
fine salt1 tsp
-
onions cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine100 g
-
saffron powder1 sachet
-
200 g water, + 1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2899 kJ /
693 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Turkey burgers
1 Std. 25 Min
Rabbit stew
1 Std.
Chicken Cacciatore
50 Min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 Min