![Chicken casserole with saffron and orange Chicken casserole with saffron and orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/40857D93-4A35-49C9-8958-DDC62FA2C371/Derivates/6A679CD8-C9CA-44AC-BDB3-A1DDECC4BDB2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 orange, preferably organic, zest and juice only
- 1 tsp ground coriander
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 pinch ground ginger
- 650 g chicken (1 whole chicken, see tip)
- 200 g courgettes, cut into slices
- 1 tsp fine salt
- 150 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g dry white wine
- 1 sachet saffron powder
-
200
g chicken stock
lub 200 g water + 1 tsp chicken stock paste, homemade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2899 kJ / 693 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 Std. 5 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Spicy turkey skewers
1 Std.
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Banana Mug Cakes
10 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min