Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Steamed Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
-
sugar35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting395 g
-
dried instant yeast5 g
-
water warm190 g
-
toasted sesame oil plus extra for greasing75 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Focaccia
3 godz. 20 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Pork Buns (Nikuman)
2 godz.
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Tofu stew
30 min
Pumpkin Soup
35 min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.