Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Steamed Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
-
sugar35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting395 g
-
dried instant yeast5 g
-
water warm190 g
-
toasted sesame oil plus extra for greasing75 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Sos Pasembur (Mamak Style)
45 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Browned Pork Cubes
15 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Seven Spice Chicken with Rice
35 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 godz. 10 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Caramel Popcorn
40 min