Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Steamed Buns
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
-
sugar35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting395 g
-
dried instant yeast5 g
-
water warm190 g
-
toasted sesame oil plus extra for greasing75 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pretzels
1 godz.
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Mushroom-filled Buns
1 godz. 20 min
Sweet Black Sticky Rice
13 godz.
Hot and sour soup
55 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Stir-fried Vegetables
10 min
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Soy Milk and Steamed Buns
1 godz. 30 min
Sos Pasembur (Mamak Style)
45 min