Beef and Dumpling Stew

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions

Składniki

Dumplings
  • cheddar cheese cut in pieces
    50 g
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    140 g
  • butter
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh milk
    40 g
  • egg
    1
Stew
  • plain flour
    70 g
  • stewing steak (chuck, short ribs, brisket, oxtail, shank and neck), cut in pieces (5 cm)
    800 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • yellow onion cut in halves
    150 g
  • olive oil plus 2 tbsp for pan-frying
    15 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp beef stock powder, homemade or store-bought
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • water
    500 g
  • ale
    500 g
    500 g beef stock
  • button mushroom cut in quarters
    150 g
  • carrot cut in slices (5 mm)
    100 g
  • fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1568.3 mg
Białko 56.7 g
Kalorie 3170.8 kJ / 757.8 kcal
Tłuszcz 31.4 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 54.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...