Urządzenia i Akcesoria
Beef and Dumpling Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
cheddar cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
plain flour140 g
-
butter20 g
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh milk40 g
-
egg1
Stew
-
plain flour70 g
-
stewing steak (chuck, short ribs, brisket, oxtail, shank and neck), cut in pieces (5 cm)800 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
yellow onion cut in halves150 g
-
olive oil plus 2 tbsp for pan-frying15 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
ale500 g
-
button mushroom cut in quarters150 g
-
carrot cut in slices (5 mm)100 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1568.3 mg
Białko
56.7 g
Kalorie
3170.8 kJ /
757.8 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
54.5 g