Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Fudge Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 slices
Składniki
Chocolate sponge
-
dark chocolate minimum 70% cocoa solids, in small pieces or callets200 g
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing200 g
-
water100 g
-
self-raising flour250 g
-
Dutch-processed cocoa powder (see tip)25 g
-
light brown sugar180 g
-
caster sugar180 g
-
eggs3
-
crème fraîche80 g
Fudge icing
-
dark chocolate minimum 60% cocoa solids, in small pieces or callets200 g
-
butter cut in pieces, softened200 g
-
icing sugar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
283.9 mg
Białko
7 g
Kalorie
3040.7 kJ /
726.7 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hokkaido Cupcakes
45 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Orange sponge cake
1 godz.
Triple Chocolate Muffins
50 min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Carrot Rice
Brak ocen
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min