Urządzenia i Akcesoria
Indian Butter Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Marinated chicken
-
chicken thigh, boneless and skinless cut in pieces (approx. 3 cm)750 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
sweet paprika1 tbsp
-
curry powder1 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
garlic powder¼ tsp
Sauce
-
shallots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger (approx. 2-3 cm), cut in slices70 g
-
butter50 g
-
tomato sauce150 g
-
tomato purée50 g
-
brown sugar30 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
ground almonds20 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.3 g
Kalorie
1229.1 kJ /
293.8 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Pad Thai
45 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
All in one bowl bolognese
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Curried sausages
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
No fail mash potato
20 min