Urządzenia i Akcesoria
Peperoni-Hummus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
gegrillte Peperoni, in Öl (290 g)1 Glas
-
Kichererbsen, gekocht abgetropft, (Abtropfgewicht ca. 240 g)1 Dose
-
Zitronenschale, gerieben1 - 2 EL
-
Zitronensaft20 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1341 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Walliser Rösti mit Birnenkompott
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Veganes Mango-Kokos Softeis
10 min
Green Goddess Salad
20 min
Ratatouille-Wähe
1 godz.
Randensalat mit Meerettich (TM5)
10 min
Mediterraner Pastasalat
40 min
Tofu mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Auberginen-Linsensalat
40 min
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 min
Erbsli Kartoffelstock
50 min
Erlebniskochen Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min