Urządzenia i Akcesoria
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
80 g Mandeln, enthäutetCashewkerne, roh80 g
-
Knoblauchzehe klein1
-
gegrillte Peperoni in Öl, abgetropft100 g
-
Olivenöl30 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft120 g
-
Paprikapulver edelsüss2 EL
-
Salz1 TL
-
Brot getoastet10 - 12 Scheiben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1422 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
86.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Dattel-Nuss-Bällchen
20 min
Tzatziki
10 min
Spicy-BBQ-Rub
5 min
Auberginen-Linsensalat
40 min
Pico de Gallo
5 min
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 godz.
Dattel-Hafer-Drink
20 min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 min
Erbsli Kartoffelstock
50 min
Frittata aus dem Egg poacher
35 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min