Pavlova gourmande aux fruits rouges

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 parts

Składniki

Le coulis de framboises
  • 200 g de framboises fraîches ou surgelées
  • 100 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
La pavlova
  • 330 g de sucre en poudre
  • 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
  • 1 pincée de crème de tartare
    4 c. à café jus de citron
  • 1 c. à café de vinaigre blanc
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 40 g de maïzena
La crème à la framboise
  • 600 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 20 g de framboises fraîches
    20 g de framboises surgelées
  • 500 g de mélange de baies fraîches pour la finition

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 345 kcal / 1451 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Sód 90.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...