Urządzenia i Akcesoria
Gebratener Oktopus und Gnocchi mit Paprika und grünem Mojo
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portion
Składniki
Grünes Mojo
-
Knoblauchzehen2
-
Koriander, frisch nur Blätter20 Zweiglein
-
Salz1 TL
-
Olivenöl150 g
-
Essig15 g
Gebratener Oktopus
-
Wasser (siehe Tipp)1300 g
-
Lorbeerblatt1
-
Zwiebel (in einem Stück)50 g
-
Oktopus aufgetaut (siehe Tipp)800 - 1200 g
-
Gnocchi500 g
-
gelbe Paprika (Gemüse) in Streifen geschnitten (1 cm)200 g
-
rote Paprika in Streifen geschnitten (1 cm)300 g
-
Korianderblätter, frisch zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1363.2 mg
Białko
42.2 g
Kalorie
3546 kJ /
847 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quark-Griess-Gnocchi mit frischer Fruchtsauce
1 godz.
Bouillabaisse
1 godz.
Brokkoli-Speck-Taler
45 min
Triple-Chocolate-Muffins
50 min
Gurken-Limo
5 min
Rumänische Hackfleischröllchen (Mititei)
9 godz.
Erdbeer-Lollis
40 min
Himbeer-Kokos-Smoothie-Bowl
10 min
Roter Lebkuchenmann Vanille
40 min
Green Grapefruit Shake
5 min
Matcha-Glace
10 godz. 30 min
Gegrillte Rinderhüfte mit cremigem Spinat
3 godz. 30 min