Gebratener Oktopus und Gnocchi mit Paprika und grünem Mojo

1.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portion

Składniki

Grünes Mojo
  • Knoblauchzehen
    2
  • Koriander, frisch nur Blätter
    20 Zweiglein
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    150 g
  • Essig
    15 g
Gebratener Oktopus
  • Wasser (siehe Tipp)
    1300 g
  • Lorbeerblatt
    1
  • Zwiebel (in einem Stück)
    50 g
  • Oktopus aufgetaut (siehe Tipp)
    800 - 1200 g
  • Gnocchi
    500 g
  • gelbe Paprika (Gemüse) in Streifen geschnitten (1 cm)
    200 g
  • rote Paprika in Streifen geschnitten (1 cm)
    300 g
  • Korianderblätter, frisch zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 847 kcal / 3546 kJ
Białko 42.2 g
Tłuszcz 50.2 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 10.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 1363.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...