Sos Bolognese vegan

4.6 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porții

Składniki

Înlocuitor de brânză vegan
  • caju crud
    85 g
  • drojdie inactivă
    15 g
  • praf de usturoi
    2 prize
  • sare
    ½ linguriță
Sos
  • fasole kidney, din conservă (scursă 255 g)
    1 cutie de conservă
  • ulei de măsline
    20 g
  • cățel de usturoi
    1
  • țelină bucăți
    100 g
  • morcovi bucăți
    150 g
  • ceapă tăiată în optimi
    1
  • vin alb, sec (vegan)
    100 g
  • roșii cuburi, din conservă (400 g)
    1 cutie de conservă
  • pastă de roșii
    50 g
  • chimion măcinat
    ½ linguriță
  • cimbru uscat
    1 linguriță
  • rozmarin uscat, mărunțit
    1 linguriță
  • boia afumată
    ½ linguriță
  • sare
    1 ½ linguriță
  • piper măcinat
    ½ linguriță

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 14.2 g
Kalorie 1521.1 kJ / 363.6 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 10.5 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...