Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rață
- 4 bucăți piept de rață fără os, cu piele (aprox. 170 g fiecare)
- 4 prize sare de mare
- 4 prize piper negru măcinat
Sos de mure
- 250 g mure
- 30 g zahăr extrafin
Piure de țelină
- 800 g țelină rădăcină, descojită, tăiată cuburi (2 cm)
- 1200 g apă
- 50 g unt nesărat, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 801 mg
Alternatywne przepisy
Sos olandez
15min
Pui cu portocală, la cuptor, cu măsline verzi și orez basmati
1j 10 menit
Tartar de ton cu cremă de avocado
20 Min
Salată cu piept de rață și vinegretă balsamică de afine
1h 35 min
Supă Laksa cu pui și crevete
Brak ocen
Lasagne cu ricotta, mentă și dovlecel
2 Std.
Copane de pui în sos picant puttanesca
2h 15 min
Mojito de afine
10 min
Pui marocan cu cușcuș
1h 5min
Quiche cu ton și ceapă verde
2 Std.
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1j 10 menit
Rulouri de pui cu mere, cartofi dulci și sos curry
1 Std. 25 Min