Urządzenia i Akcesoria
Pâine fără gluten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
635 g
Składniki
Făină de orez
-
600 g orez tip basmatiorez cu bobul lung600 g
Făină de soia
-
boabe de soia600 g
Pâine
-
apă plus pentru stropit400 g
-
drojdie proaspătă fără gluten10 g
-
tărâțe de psyllium15 g
-
făină de porumb50 g
-
sare1 linguriță
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
380.3 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
2056.3 kJ /
491.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
92.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Castraveți picanți murați
Brak ocen
Limonadă cu căpșune
10 min
Băutură de migdale
Brak ocen
Unt de migdale
30 min
Avocado cu ouă și tartar de somon
45 min
Dhal cu lapte de cocos
25 min
Friptură de curcan cu umplutură cremoasă cu pancetta, lămâie și ierburi aromatice
Brak ocen
Blat cu migdale (fără gluten)
55 min
Spätzle cu spanac
Brak ocen
Orez cu ouă și legume, în stil asiatic
30 min
Pâine crocantă
3 godz.
Pavlova cu fructe de pădure
5 godz. 30 min