Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g cartof curățat, tăiat cuburi (3 cm)
- 50 g fenicul (miez), bucăți (2-3 cm)
- 250 g lapte formulă de continuare
- 20 g făină de orez precoaptă
- 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
- 1 lingură parmezan ras
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1742 kJ / 416 kcal
- Białko
- 12.55 g
- Węglowodany
- 46.44 g
- Tłuszcz
- 20.72 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizogalo (Budincă grecească de orez)
1 Std. 10 Min
Budincă de orez
1h
Terci din lapte și griș de grâu dur (7-9 luni)
15 Min
Orez cu cremă de dovleac (10-12 luni)
30min
Terci cu lapte și cereale (7-9 luni)
15 Min
Piure de legume și mazăre, cu carne de vițel, pentru mai multe mese (7-9 luni)
35min
Fulgi de cereale pentru micul dejun (fără alergeni)
30min
Paste cu fenicul și merluciu (7-9 luni)
30min
Terci de griș cu cambulă (7-9 luni)
Brak ocen
Prima masă (5-6 luni)
10 Min
Terci de ovăz și pere (7-9 luni)
10 Min
Supă cremă de legume, cu cereale și ricotta (7-9 luni)
Brak ocen