Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g pâine albă, veche de două zile, fără coajă, tăiată bucăți (3 cm)
- 200 g apă
- 20 g ceapă (opcjonalnie)
- 50 g icre de somon
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (cca. ½ lămâie)
- 30 g ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Hummus din sfeclă
15min
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40 menit
Pierogi cu varză coaptă
2h 30 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Băutură răcoritoare cu struguri și mirodenii
Brak ocen
Mousse de iaurt cu limetă și coulis de căpșune
Brak ocen
Ruladă de curcan cu caise și piersici
2 godz. 10 min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3 Std. 40 Min
Pește gras sous-vide
1h 5min
Cozonac de carne bavarez
4h 30 min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2j 5 menit
Pate de ficat cu Riesling
3j