Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g șalote, tăiate jumătăți
- 50 g unt, tăiat cuburi
- 160 g brânză Roquefort, tăiată bucăți
- 180 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 - 2 prize piper alb măcinat, sau după gust
- 1 lingură amidon de porumb, amestecat cu 1 lingură apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1643 kJ / 398 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salată crocantă cu legume de primăvară și ouă poșate
1 godz.
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 min
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6hod.
Sos de piper
30 min
Lichior de ouă cu brandy
Brak ocen
Ruladă de carne
1h 30min
Plăcințele cu carne și rozmarin
Brak ocen
Pui în sos de piersici
40 min
Midii în sos de vin alb și smântână
45 Min
Sos Beurre Blanc
20 min
Sos bearnez
15 min
Sos béchamel
15 min