Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g șalote, tăiate jumătăți
- 50 g unt, tăiat cuburi
- 160 g brânză Roquefort, tăiată bucăți
- 180 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 - 2 prize piper alb măcinat, sau după gust
- 1 lingură amidon de porumb, amestecat cu 1 lingură apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1643 kJ / 398 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25min
Lasagne cu pui și ciuperci
1 godz. 55 min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10min
Carne de porc înăbușită, în chifle coapte la Varoma
3 Std.
Legume rădăcinoase cu sos olandez cu hrean
Brak ocen
Semisferă cu vanilie și caramel
6 godz. 25 min
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Tarte cu brânză de capră și ceapă caramelizată
1h 5 min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1h
Castane la Varoma
55min
Sos de piper
30 min
Sos olandez
15 min