Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 gramů cibule, napůl
-
190
gramů lišek, sterilovaných, okapaných
lub 190 gramů žampiónů, sterilovaných, okapaných - 40 gramů másla, plus extra pro vymazání
- 1000 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů strouhanky
- 2 vejce (1 rozdělené na bílek a žloutek)
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů crème fraîche nebo zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Paštika s tuňákem a lososem
12sa 10 dk
Vinná marináda
Brak ocen
Cop s tuňákem
1h 40 min
Risi e bisi
55 min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 menit
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Brak ocen
Sýrové rolky á la Fornetti
45 menit
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Zabaione
15min
Uramaki sushi s portobello žampióny
Brak ocen
Japonská majonéza (kewpie)
Brak ocen