Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
-
3
filety z lososa (125 gramů každý)
lub 3 zmrazené filety z lososa, rozmrazené (125 gramů každý) - 2 čajové lžičky papriky, mleté
- 2 snítky čerstvého kopru, jen lístky
- 600 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 170 gramů těstovin orzo (těstovinové rýže), nebo jiných drobných těstovin
- 200 gramů špenátových listů, čerstvých
- 100 gramů cherry rajčat, napůl
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 2 čajové lžičky kukuřičného škrobu
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- mletý černý pepř
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Špenátové rizoto
30min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min