Tocăniță de fructe de mare și porc

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porții

Składniki

  • ceafă de porc, fără os cuburi (2 cm)
    200 g
  • cârnat chorizo cuburi (2 cm) (vezi recomandare)
    100 g
    100 g cuburi de bacon
  • vin alb
    250 g
  • foi de dafin, uscate
    2
  • boia de ardei, dulce
    1 lingură
  • căței de usturoi întregi, zdrobiți
    2
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    3 prize
  • ulei vegetal
    20 g
    20 g ulei de măsline
  • ardei gras roșu bucăți (2 cm)
    200 g
  • ceapă galbenă felii
    170 g
  • apă
    150 g
  • crevete, crude, nedecorticate mari
    200 g
  • scoici Saint Jacques proaspete, curățate
    200 g
  • coriandru, frunze proaspete plus pentru garnisit
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1508.1 mg
Białko 32.3 g
Kalorie 1718.2 kJ / 410.7 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...